Camilo & Grande tager på E-tur

Med optrædener på bl.a. SPOT Festival og Danmarks Smukkeste Festival i 2013 er Camilo & Grande klar til at give den et ordentligt skud reggaetón på efterskoler landet over i foråret 2014.

Camilo & Grande har haft fuld fart på siden de dukkede op på YouTube i 2012, og nu, hvor de har en fortjent finaleplads i Karrierekanonen på P3 bag sig, er det tid til at indtage Danmark. Vi lover ikke for meget, hvis vi siger, at koncerterne bliver en kæmpe fest.

Med sange som ”Go’e vibes”, ”Skabt til det”, den nyeste single ”Sensuel” og ikke mindst reggaetónremixet af Kidds ”Kysset med Jamel” bringer Camilo & Grande festen ud på de danske efterskoler.

Århusiansk med et skvæt af Sydamerika
Camilo & Grande har base i Aarhus, men de musiske inspirationer hives ind fra Chile, Brasilien og Columbia og når disse blandes i gryden med dansk lyrik, så har man en sikker reggaetón-vinder.

De selvudnævnte reggaetónkonger udgiver deres debut-ep i løbet af efteråret 2013, og det er derfor et par yderst aktuelle herrer, der dukker op på E-tur i starten af 2014.

Følg Camilo & Grande på Facebook her.

Følg ROSA – Dansk Rock Samråd på Facebook her.

Camilo & Grande på E-tur
29. januar – Torsgaard Efterskole
30. januar – Vrigsted Efterskole
3. februar – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
4. februar – Himmerlands Ungdomsskole
5. februar – Husby Efterskole
6. februar – Skanderup Efterskole
24. februar – Efterskolen for Scenekunst
25. februar – Femmøller Efterskole
26. februar – Ranum Efterskole