Levende musiklækkerier i den sjælfulde biograf

Den svenske pige duo Taxi Taxi, danske Maria Laurette Friis fra Tys Tys, som denne aften optræder med  Pamellia Kurstin fra USA og Barbara Morgenstern fra Tyskland, er blandt de 8 kvindelige artister du kan møde denne aften til Ennabella from hell’a i Øst For Paradis.

Kvindelige artister
Arrangementet er led i en eksklusiv koncertrække Ennabella from hell’a vil sætte op i den gamle biograf. Der er med denne aften tale om et spændende miks af upcoming og etablerede kvindelige artister fra 6 forskellige lande, der både vil byde på noget volumiøst, charmerende, fint og frækt, kælent, voldsomt, og skønt i biografens 4 sale.

Billedkunstnere
EnnaBella from hell’a har også inviteret to billedkunstnere til at udstille i de to caféer i Øst For Paradis under festivalen. Disse er Kamila Slocinska fra Danmarks Designskole og Signe Lützen Bonde fra kunstnerduoen Ride the Right Horse.

Links til kunstnernes hjemmesider findes Her.
Dagsprogram
Udover festivalens aften program, er der – i samarbejde med initiativtagere fra   hhv. Børnekulturhuset Århus, Musikskolen Laura samt PincInc Music –  inviteret piger i alderen 13-18 år til en eftermiddag med workshops og foredrag af erfarne kvindelige sangskrivere, branchefolk og musikere. Pigerne vil også optræde med hinanden på kryds og tværs.

Aftenprogram

TAXI TAXI (SE) Svensk ungpigeduo

MARIA LUARETTES  FRIIS (DK) fra Tys Tys optræder denne aften sammen med
thereminspiller PAMELIA KURSTIN (US)

HARPCORE (DK) Pladeaktuelle med modig blanding af klassisk harpe-musik, pop og
elektronica.

TRIMOOGAS (DK) Eksperimenterende rocktrio med cello, trommer og Hie Soo Moon
fra Blob Back Fahrenheit i front.

BARBARA MORGENSTERN (DE) Producer, sangerinde og pianist, der spiller
anderledes elektronisk indiepop på tysk og engelsk.

ROCKETTOTHESKY (N) Sær pop stemme i magisk lydunivers.

WET DOG (UK) Punkrocktrio

SOFIA DEVILLE (SE) Rå rock og rul fra de svenske skove

Køb din billet på Gaffa

Bagom EnnaBella
Ennabella from hell´a er en forening/kunstnergruppe, der producerer projekter og events med blik for ukonventionel pop og rock musik. Initiativtagerene er Anna Brønsted, sangskriver i Our Broken Garden, Sara Saxild, bassist i Under Byen, Stine Sørensen, trommeslager i Under Byen og Hanne Tjessem, fhv. produktionsleder og co-booker på Fabriken i Århus. Nu event koordinator på Studenterhuset Aarhus.