Linkoban spiller syv efterskolekoncerter i februar og marts.

Linkoban giver efterskolekoncerter

Det spirende rap-talent giver i de kommende uger syv koncerter på landets efterskoler.

Tirsdag 19. februar lægger Linkoban fra land med første optræden i en koncert-række arrangeret af ROSA – Dansk Rock Samråd, der tager tre fremadstormende kunstnere forbi mere end 20 efterskoler fra Vejstrup til Salling.

Tidligere har kunstnere som Turboweekend, Thomas Buttenschøn og Rangleklods lagt utallige efterskoleværelser øde og banket pulsen op hos et ungt og begejstret publikum, der for en stund kan glemme alt om ligninger og retstavning, mens de bliver revet ind i musikkens forunderlige verden.

Linkoban, der er aktuel med ep’en ”Super Into On It”, er et lysende talent fra Lucy Loves pladeselskab, Superbillion Records, og har til trods for en kort karriere allerede nået at spille og blive bandlyst i Kina, samt leveret en imponerende optræden på sidste års Roskilde Festival. Dertil har hun netop været på en mindre club-turne i England, og for nylig brugte designeren Stella McCartney hendes debutsingle ”Like This” i sit Spring/Summer ’13 modeshow i Paris. Den tilhørende musikvideo er blevet rost til skyerne af bl.a. pop-ikonet Boy George.

Linkoban er rå energi og psykologisk krigsførelse, både hvad angår lyrik og performance, og Superbillion Records spår en stor fremtid for rapperen og hendes færd med at dreje musikverdenen over og om.

Linkobans efterskoletur:

19/2 – Femmøller Efterskole

20/2 – Salling Efterskole

21/2 – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

25/2 – Vejstrup Gymnastik Efterskole

26/2 – Aarhus Katedralskole

28/2 – Efterskolen For Scenekunst

04/3 – Ranum Efterskole

Senere på foråret følger koncerter med hiphop-kollektivet Point Blank og den rå elektro-popper, Heidi Mortenson.