Pop-Pilot instruktørerne er fundet

Forberedelserne til årets Pop-Pilot lejre er sat i gang. Vi kan nu offentliggøre årets instruktører, der skal undervise de 13-16 årige piger på lejren i Fredericia, samt på Pop-Pilots nye sangskriver-camp på Amager for piger i alderen 17-20 år. Ansøgning: se nederst.

Her kan du læse mere om alle årets Pop-Pilot-instruktører:

Katinka Bjerregaard
Katinka Bjerregaard skrev i 2012 sin første sang på ukulele og dannede derefter bandet Katinka med producer Simon Ask. I 2015 vandt Katinka DR’s Karrierekanonen og spillede i efteråret til Kronprinsparrets Kulturprisen. Katinka beskriver sig selv som digter. Hun elsker at lege med ord, og give dem nye betydninger, og bruger sin intuition og legetrang når hun skriver sange. Ved prisuddelingen Steppeulven 2017 vandt Katinka prisen som ‘Årets Håb’.

 

 

Ida Kudo
Ida producerer, skriver og synger sine egne sange. Hun henter hendes inspiration fra artister som Bjørk og MIA. Ofte starter hendes sangskrivning ved klaveret, men når hun spiller live tager hun to bandmedlemmer og et stort set-up af afrikanske trommer, percussion og SPDS med. Ida er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har spillet med sit band i et par år.

 

 

Rezwan Farmi
Rezwan er sangerinde og producer i den poetiske duo Rest In Beats og lever af og for at spille koncerter, være backupsanger/musiker for andre kunstner og undervise i sangskrivning og sang.
Rest in Beats spiller denne sommer festivaler landet over, og skal blandt andet spille til Smukfest som en del af KarriereKanonens 8 finalister. Senest har hun sammen med Rest in Beats udgivet singlen ‘Fugle kan dø’.

 

 

Sarah Ziebe
Sarah har spillet trommer i omkring 10 år, blandt andet i bandet Gabriellas. Hun fandt hurtigt ud af at det var sjovt at spille med andre og især at spille live. Gabriellas spillede sammen i omkring to år hvor de blandt andet opvarmede for L.I.G.A. Derudover har hun været på tour med Page Four. Selv siger Sarah “Trommerne har givet mig alle mulige fantastiske oplevelser og muligheder og udover det er det også bare ekstremt sjovt.”

 

 

Maja Westman
Den dansk-svenske sangerinde og sangskriver, Maja Westman læser til daglig på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun komponerer og skriver sine egne sange, og har netop udgivet singlen Amor del mar, og arbejder i øjeblikket på en EP. Maja har tidligere været aktiv i indiefolk-projektet My Cloudberry Mission og i indiepop-duoen The Arctic Wife.

 

 

Sofie Birch
Sofie Birch udgav den 29. juni sin solodebut EP, under navnet Birch. EP’en udkommer som bånd på undergrundslablet Infinite Waves i København. Birch beskæftiger sig med instrumental og drømmende musik, i skellet mellem ambient og electronica. Hun beskriver selv arbejdet med musik som en intuitiv proces -” jo mere jeg giver mig hen til at skabe det, jo gladere bliver jeg”. Udover soloprojektet er hun en del af kunstnergruppen KAI OKE, der i 2017 er aktuelle med installationsværket Oden til Kloden der bl.a. sættes op på fængslet i Horsens, Kulturmødet Mors og VAF. Ved siden af alt dette lever hun af at komponere musik og lave lyd til film i et nyopstartet lydselskab; Pomfrit Sound Wørks.


Anna Lidell
Anna har arbejdet som musikproducer på egne og andres projekter igennem mange år. Hun har komponeret og produceret for film, spil, reklamer – desuden jinglen til Frekvens. Hun underviser i elektronisk musik og er aktiv i bands som Teenage Love og Marstal:lidell hvor hun styrer beats, spiller el-guitar og synger. Igennem sit pladeselskab Machinedrops har hun desuden udgivet artister som Rest In Beats, Lukkif m.fl.

 

 

 

 

Ida Urd
Ida Urd er bachelor fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun har netop udgivet hendes debut EP med soloprojektet STOA. Ved siden af hendes soloprojekt spiller hun bas i blandt andet TÅRN, og optrådte med HUN SOLO ved dette års Roskilde Festival.

 

 

 

 


Kamilia Amelie
Sanger og sangskriver Kamilia Amélie er lige nu aktuel med projektet Amé. Amé er urban pop med inspiration af bl.a. Jhené Aiko og Nao. Under hendes eget navn har hun arbejdet med bl.a. Wafande og Faustix og har turneret med Lukas Graham og Alphabeat.

 

 

 

Ansøg om at komme med på Pop-Pilot lejr:

Fredericia 14. – 20. oktober (13-16 årige piger)
Amager Sangskriver Camp 16.-18. oktober (17-20 årige piger)

Pop-Pilot er arrangeret af: ROSA – Dansk Rock Samråd i samarbejde med Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, DJBFA/Komponister og Sangskrivere, DMF – Dansk Musiker Forbund, DPA – Danske Populær Autorer, DAF – Dansk Artist Forbund,  Turbinen,  Børnekulturhus A’mar, Amager Kulturpunkt, RUSK og Ungdommens Hus Fredericia.