Deadline for ansøgninger til SPOT udsat til 17. januar

SPOT Festivalen oplever i disse dage en meget stor og glædelig interesse fra ansøgere, der ønsker at være med når det går løs ved årets festival 6.-7. juni. Den interesse har ind imellem været så stor, at teknikken bag den nye elektroniske ansøgningsprocedure har slået knuder og har besværliggjort tilmeldingen.

Men rolig – alle interesserede skal nok komme igennem.

Dels er ansøgningsfristen udskudt med et par dage til 17. januar – dels har ROSA afsat en ekstra server netop til ansøgningsproceduren.

Det vigtige for ALLE ansøgere er:
1) I skal have påbegyndt den elektroniske ansøgning senest torsdag 17. januar.
2) I skal efterfølgende have modtaget en svarmail, der bekræfter, at vi har registreret ansøgningen.

Svarmailen indeholder nemlig også et link til ansøgningen, så man i ro og mag kan uploade de påkrævede, men tunge filer som musiknumre, fotos m.v. efterfølgende, hvis man er blevet ”smidt af” i første omgang. I kan arbejde med og færdiggøre jeres ansøgning via linket i svarmailen helt frem til søndag 20. januar. Det burde give alle tid nok.

VIGTIGT: Hvis I en time efter påbegyndt indtastning af ansøgning IKKE har modtaget en bekræftelsesmail, skal I kontakte ROSAs teknik-ansvarlige Rasmus Wehner via rasmus@rosa.org – som så vil være behjælpelig med at få ansøgningen igennem.

Ansøg her: www.spotfestival.dk