Det endte jo i total Caribien…

De første passagerer var knap kommet om bord, da de første toner lød i forbindelse med dagens RockCruise. Og så var det knap så meget rock endda.

Helt oppe på soldækket – etage 12 eller deromkring – stod Wonderbrazz  klar til en times munter afgangsjazz. Denne årets sidste sommereftermiddag (iflg. meteorologerne) gjorde det muligt for det seks mand store ensemble at spille udendørs, og måske var der ikke det store fremmøde ved de første par numre, men efterhånden havde en endog meget stor del af de i alt 800 passagere på denne sejllads smidt bagagen i kahytten og havde fundet vej op  til denne kombination af glad musik og solstråler.

Når begrebet andespil får en helt ny
dimension.Henrik Kjelin in action.

Tæt på  afgang kl. 17 var dækket nærmest fyldt. Ja, der var decideret kø ved udendørsbaren, mens folk slog sig ned i solvognene og stolene med sommerdrinks i hånden og -smil på læben, mens gruppen sang om ”Wonderbrazz is shaking your ass”, eller man kunne opleve keyboardspiller Henrik Kjelin  spille med and (jo den er god nok).

– Det var en sjov oplevelse, smilede gruppens saxofonist Stig Naur om kap med sen-eftermiddagssolen, da det hele var ovre og skibet lagde fra havn.

 

Jazz, sol, drinks, afslapning….
i baggrundenWonderbrazz med
TV3’s filmhold på sidelinien.

– Vi har jo prøvet at spille i mange mærkelige og specielle sammenhænge før, så selv om der ikke var mange i starten, kørte vi bare løs – og pludselig vrimlede det frem, og det endte jo i total Caribien…!!!
Der er da capo inden afgang ved retursejlladsen fra Oslo fredag eftermiddag – men efteråret er helt ifølge varslerne også nået til Oslo, og med den form for silende tristesseregn vi er ude for her p.t. , må både band og tilskuere søge ly inden døre.