top of page

We love telling you about everything that's happening with our projects. Read the latest news here. (And if you're super nerdy, dive into our extensive archive. And have a well-brewed cup of coffee ready). 

11.png

Kunst & Kultur i Balance inviterer til netværksmøder i Aarhus og København

Kom og bliv en del af forandringen i kulturlivet – mød inspirerende kollegaer, del erfaringer og få nye perspektiver, når Kunst & Kultur i Balance inviterer til netværksarrangementer i juni

NEWS

15. maj 2024

Globale tonestrømme: Metal på flydende festival og rock i rockens hjemstavn

Fra England til ingen land i sigte på en flydende festival: The Courettes og IOTUNN modtog begge international transportstøtte, hvilket realiserede drømmekoncerter- og rockturnéer. Læs mere om det i anden udgave af ROSAs artikelserie om international transportstøtte.

NEWS

10. maj 2024

Netværks- og genrespillestederne er den manglende brik på den danske livescene

I forbindelse med de kommende finanslovsforhandlinger skal det besluttes, hvorvidt ordningen Netværks- og genrespillesteder skal videreføres. De danske genreorganisationer, der består af Art Music Denmark, JazzDanmark, ROSA og TEMPI, som tilsammen repræsenterer et stort udsnit af den danske musikscene, ser en stor værdi i ordningen, og vi mener derfor, at man bør fastholde og udbygge den fra 2025 og frem.

NEWS

8. maj 2024

10-års jubilæet for Aarhus Calling blev fejret sammen med poppens elite

På 10-års jubilæet for Aarhus Calling blev der igen skabt magi midt i Aarhus gågade, da 12 dygtige talenter fra hele landet mødtes med verdens elite af sangskrivere og producere. Den stod på tre dage med sangskrivning og netværk med opbakning fra flere mangeårige samarbejdspartnere.

NEWS

7. maj 2024

Fra videospilmusik i Osaka til tysk fanbase: Støtteordning giver plads til drømme, der rækker ud over de danske grænser

Den internationale transportstøtte giver plads til drømme, der rækker ud over de danske grænser. I ROSAs nye artikelserie vil vi løbende bringe historier om artister og bands, der har fået transportstøtte fra ROSA.

I den første hører vi fra David Engelbrecht, der har været på tour i Japan med sin musik, der er inspireret af videospilmusik - og danske Lasse Matthiessen, der har opbygget en så stor fanbase i Tyskland, at han har været på en stor "intimate tour" i Tyskland og Schweiz.

NEWS

11. apr. 2024

Ansøgningsfristen for Aarhus Calling er lige rundt om hjørnet

Ønsker du at komme ud over stepperne med din musik, udvide dit netværk og producere nye hits og realisere dine musikerdrømme? Så skal du ansøge til Aarhus Calling senest d. 12. april. 

NEWS

2. apr. 2024

Fem artister klar til den danske pavillon i Paris

Når verdens øjne rettes mod OL i Paris til sommer, vil dansk kultur og musik spille en fremtrædende rolle. ROSA præsenterer i samarbejde med VisitDenmark og Le Bicolore / Maison du Danemark fem udvalgte danske acts i den danske pavillon under OL i Paris til sommer.

NEWS

26. mar. 2024

11.png
CIRKEL_NEWS-03.png
bottom of page