top of page

DMA BLUES: Nu kan du Indstille dine bluesfavoritter for 2023-2024

26. feb. 2024

The thrill is back - og vi skal endnu engang til de digitale stemmeurner for at hylde Danmarks bedste bluesmusik.

Sidste år fik vi overrakt statuetter til ildsjælene. Dem med de bedste udgivelser. Dem der leverede ekstra gode live-optrædener. Og dem der gjorde sig særligt bemærket med et nyt eller anderledes take på bluesmusikken. I år gør vi det igen, og nu er det endnu engang muligt for dig at indstille dine personlige bluesfavoritter for perioden 1. maj 2023 - 30. april 2024.

Efterfølgende vil et fagudvalg stå for selve nomineringerne og udpege vinderne i de fire kategorier til et prisshow på Værket i Randers den 14. august.


Kira Skov var en af de optrædende ved DMA Blues 2023. Foto: Frank Nielsen.


Fire kategorier

Programmet er ved at blive skræddersyet til at levere et brag af en festaften. Inden da skal vi have nomineringerne på plads, og lige som sidste år skal der nomineres til i alt fire kategorier. Indstillingerne er åbne fra nu - og frem til d. 1. maj, kan du indstille dine favoritter. Brug links'sne nedenfor til at indstille.


Årets Danske Bluesudgivelse: Hvem har udgivet årets danske album (cd, lp, streaming m.v) udgivet i perioden 1. maj 2023 – 30. april 2024. Indstil her.


Blues Liveprisen: Hvem har givet de største oplevelser på scenen gennem det sidste år? - online koncerter, streaming-koncerter, sammenhængende liveudsendelser m.v. tæller også. Periode 1. maj 2023 - 30. april 2024. Indstil her.


Ud Af Det Blå-prisen: Tildeles et navn der har gjort sig særligt bemærket med et nyt eller anderledes take på bluesmusikken. Periode 1. maj 2023 - 30. april 2024. Indstil her.


”Årets Hoochie Coochie Man/Woman”: Her hylder vi to ildsjæle for deres arbejde på den danske bluesscene. Periode 1. maj 2023 - 30. april 2024. Indstil her.


Der er som nævnt deadline for indstillingerne mandag d. 1. maj. 


Det er Værket/Turbinen, JazzDanmark, Tempi og ROSA, der arrangerer DMA Blues 2024 med støtte fra Randers Festuge samt Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.


4.png
bottom of page