top of page

OPEN CALL: Sangskrivertalenter søges til On Track 2023

6. nov. 2023

On Track er et samarbejde mellem den internationale sangskrivercamp Aarhus Calling, en række spillesteder, musikmiljøer og ROSA. Formålet er at besøge lokale talentmiljøer og stimulere fremtidens sangskrivere gennem målrettede og intensive workhops.

On Track 2023 skabes i samarbejde med Posten i Odense, Godset i Kolding og musikmiljøet i Gellerup for at finde og udvikle unge lokale sangskriver- og komponisttalenter. Årets hold af hitsangskrivere og producere tager på tour og besøger disse venues, hvor formålet er, at de deltagende talenter skal opnå direkte sparring, faglig udvikling af deres håndværk og forståelse for opbygning af hitsangskrivning. 


Ved de tre workshops præsenteres de for mulighederne i sangskrivning og produktion indenfor den professionelle og kommercielle sangskrivning, ved at møde, netværke og samarbejde med nogle af de dygtigste nationale og internationale sangskrivere i dag.


Samarbejde med den tyske musikbranche


I år tages der igen udgangspunkt i det ambitiøse samarbejde med den tyske musikbranche, hvorfra den professionelle, internationale del af On Track 2023-holdet findes. 


Således har de lokale talenter i år chancen for at arbejde sammen med sangskriver og artist ÁSDÍS (Budde Music), der har samarbejdet med eksempelvis Rita Ora, Sophie Simmons og Deadmau5.Med hende på touren deltager en af Tysklands mest eftertragtede sangskrivere Kristine Bogan. Hun har med sit seneste hit ”Super Shy,” der synges af KPop sensationen NewJeans, over 330 mio. streams på Spotify.


Fra den danske musikscene præsenteres anerkendte producer Ole Brodersen, der har produceret og skrevet hits med danske artister såsom Pauline, Jung og Christopher, mens han internationalt har samarbejdet med navne som Selena Gomez og The Wanted. Han har en helt særlig sans for kvalitet og er eftertragtet for sin evne til at udnytte og fremhæve kunstnernes organiske talent.


Eksklusivt i Aarhus vil de udvalgte talenter møde og samarbejde med Piscot.


Patrick Piscot er urban producer, artist og songwriter, der har arbejdet og produceret med navne som Lil Mosey, Lunay, Rod Wave, Nav og Lil Uzi.

I Norden har han produceret for bl.a. Skinz, Jimilian, Albert Heath, Yakuza og mange flere, og vi glæder os til at se ham udfolde sig som producer coach i Aarhus.Producer Frederik Carstens slutter sig til holdet i Odense og Kolding.

Han har arbejdet med bl.a. Clara, Karl William, Lord Siva og Soleima, samt mange internationale artister. Med seks top 3 singler på dansk radio de sidste par år og mange samarbejder, er han blandt de mest spillede producere/musikere i dansk radio.


Praktisk


Årets On Track-tour består af tre workshops af én hel dags varighed i Odense, Kolding og Aarhus. I hver by inviteres to-fire lokale sangskrivere til at deltage, som matches med de danske og internationale sangskrivere og producere. 


På de tre workshops etableres lydstudier, hvor alt materiale optages undervejs, med henblik på at pitche det for nationale og internationale interessenter i musikbranchen. 


Oversigt over de professionelle medvirkende:


Pro Writers (DE) 


• ÁSDÍS (Odense, Kolding, Aarhus)

• Kristine Bogan (Odense, Kolding, Aarhus)


Pro Producers (DK)


Ole Brodersen Meyer (Odense, Kolding, Aarhus)

• Patrick Piscot (i Aarhus)

• Frederik Carstens (Odense og Kolding)


Datoer og tilmelding:


4. december Posten, Odense

5. december Godset, Kolding

6. december   Blixens, Aarhus


Sådan søger du om deltagelse i en af de tre workshops:


OBS Ansøgningsfristen er overskredet og talenterne er udvalgtLæs om resultaterne fra sidste års On Track her: 

https://www.rosa.org/nyheder/fire-dage%2C-tre-byer-og-12-f%C3%A6rdig-producerede-sange-klar-til-at-blive-pitchet

4.png
bottom of page