Fuld fart på Tako Lako

E-Tur: Tako Lako er et band med mange jern i ilden. Sideløbende med at de nu påbegynder deres E-tur, er de også på deres egen Danmarksturné.

Det syv-mand store orkester Tako Lako er kendte for deres hæsblæsende energiske balkan-inspirerede musik. Når bandet er på scenen giver de den fuld skrue – og samtidig med de indleder deres E-tur, har de siden oktober også haft gang i deres Danmarksturné.

I forbindelse med starten på den turné, udtalte Tako Lako-bassisten Philip Zubin Hormozi Køppen til Gaffa: – Vi er først og fremmest et liveband, der strutter af spilleglæde. Derfor ser vi rigtig meget frem til at komme ud og spille sangene fra albummet i byer og på spillesteder, som vi ikke tidligere har gæstet.”

På E-turen får Tako Lako rig mulighed for at komme ud til et nyt publikum, når de skal spille på ni forskellige efterskoler rundt om i landet.

Tako Lako udgav i august deres anmelderroste debut-album ”Through the Mud”, og spillede tidligere på året til Spot festivalen.

E-turen starter 12. november og varer til 27. november. Dermed slutter Tako Lako efterårets koncertrække på efterskolerne af. E-turen har i løbet af efteråret desuden budt på den elektroniske kunstner Rangleklods og rocktrioen Öberg.

 

Tako Lakos E-tur:

12.11 Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

13.11 Rovvig Efterskole

14.11 Den Rytmiske Efterskole, Asperup

15.11 Femmøller Efterskole

19.11 Vejstrup Efterskole

20.11 Rudehøj Efterskole

21.11 Østhimmerlands Ungdomsskole

26.11 Efterskolen for Scenekunst, Malling

27.11 Vostrup Efterskole