Flødeklinikken til SPOT Festival 2013 _ nu spiller de igen i Aarhus til The Tall Ship Races.

Aarhus-navne tager imod træskibe fra hele verden

Imponerende fuldriggere, tjære, tovværk og skumsprøjt er nok det de fleste forbinder med The Tall Ship Races, men man vil også kunne opleve et varieret musikprogram bestående af lokale Aarhus-navne og etablerede danske kunstnere.

Den 4.-7. juli lægger Aarhus havn til 104 træskibe fra hele verden, og de ca. 3000 besætningsmedlemmer og mange publikummer vil kunne opleve navne som Wafande, The Savage Rose, Folkeklubben og Rasmus Nøhr.

– Vi har valgt en række danske navne, der med hver sit særpræg formår at komme ud over scenekanten. Der er stor variation i programmet, som både byder på vild balkan-musik fra Tako Lakos og Wafandes dancehall-reggae, fortæller Gunnar Madsen fra ROSA – Dansk Rock Samråd og SPOT Festivalen, der i samarbejde Train, Radar, Musik Aarhus Festival og Tall Ship Races har udvalgt de bands og artister, der optræder på havnen.

Der vil være musik fra to scener på Mellemarmen på Aarhus Havn. Kranscenen er dedikeret til lokale up-and-coming-bands, mens Univers vil præsentere de mere etablerede navne. Og så er der i øvrigt gratis adgang.

Gunnar Madsen fortsætter:  – Når over 3000 søfolk kommer til Aarhus, er det en god anledning til at vise hvad den danske musikscene kan, og det er naturligt samtidigt at præsentere de lokale musiknavne, der er med til at understrege, at Aarhus er en stærk og dynamisk musikby.

The Tall Ship Races foregår på Mellemarmen på Aarhus Havn. Der vil være mange forskelligartede arrangementer, madboder og masser af imponerende træskibe fra hele verden.

ROSA – Dansk Rock Samråd, Musik Aarhus Festival, Train, Radar og Tall Ship Races  præsenterer følgende navne:

Univers:

Torsdag 4. juli:
Povl Dissing med Band
Rasmus Nøhr med Band
Tako Lako
Folkeklubben

Fredag 5. juli:
Flødeklinikken
The Savage Rose

Lørdag 6. juli:
Wafande
Panamah
Shaka Loveless

Kranscenen:

Torsdag 4. juli:
Lydmor
Mr. Fish
Aebeloe
Skvulp

Fredag 5. juli:
Pops Jabu
Julaw
Tango Jazz
Sukkerlyn

Lørdag 6. juli:
Spökraket
Snaredrum
Anna Said