top of page

Kortlægning

1.png

Som en del af Musikhjælp Scenesetup er vi ved at kortlægge vækstlagsfestivaler i hele landet.

I alle afkroge af landet opstår der jævnligt nye festivaler og initiativer drevet af lokale kulturiværksættere, foreninger og andre kulturaktører. Festivaler, der ofte har et stort fokus på vækstlaget inden for musikken, og som derfor kan spille en vigtig rolle i mange upcoming musikeres første skridt i karrieren.


Som en del af Tuborgfondets og ROSAs projekt Musikhjælp Scenesetup, der har til formål at styrke både vækstlagsfestivaler og upcoming musikere, er vi ved at kortlægge de festivaler i Danmark, der overvejende præsenterer musik inden for vækstlaget. 


Formålet er at skabe synlighed og give aktører i musiklivet et værktøj til at navigere i det store festivallandskab. Kortlægningen er udformet som et digitalt, interaktivt danmarkskort, som er  tilgængeligt for alle. Her kan eksempelvis upcoming musikere finde frem til festivaler ud fra genrer og datoer og hurtigt finde oplysninger på hver enkelt festivals bookingansvarlige.


Danmarkskortet rummer lige nu 51 festivaler, men da festivallandskabet hele tiden ændrer sig, og nye festivaler opstår, er idéen at skabe et dynamisk danmarkskort, som løbende opdateres. Denne del varetager ROSA. 


Vi har i skrivende stund kendskab til langt flere, som vi løbende er ved at indsamle informationer fra. Som en del af kortlægningen indsamler vi også svar fra samtlige kommuner og regionale spillesteder ud fra deres kendskab til deres respektive lokalområde.


Udfyld dette skema for at få tilføjet jeres festival til danmarkskortet.


Tilgå danmarkskortet her.


bottom of page