top of page

Workshops

1.png

I forbindelse med Musikhjælp Scenesetup afholder vi workshops med fokus på produktion, præproduktion og netværksdannelse.

Som en del af Musikhjælp Scenesetup afholder vi flere årlige Festival Production Workshops, hvor vi inviterer vækstlagsfestivaler og alle andre, der er interesserede i festivalproduktion.


Workshoppenes fokus er produktion og præproduktion, og er samtidig en mulighed for netværksdannelse mellem festivalarrangører, vidensdeling og erfaringsudveksling på tværs af vækstlagsfestivaler. Til hver workshops inviteres en række gæster, der vil dele konkrete og effektive værktøjer til at styrke planlægning og afvikling af festivalproduktioner.


Musikhjælp Scenesetup er et initiativ skabt i samarbejde mellem Tuborgfondet og ROSA. Med Musikhjælp Scenesetup kan festivaler med fokus på vækstlaget ansøge om et få tildelt et professionelt setup - bestående af scene, lyd, lys og teknikere. Workshoppene er arrangeret af ROSA.


 

I løbet af marts måned har Musikhjælp i samarbejde med Tuborgfondet og ROSA afholdt i alt to workshops i Aarhus og København. Vi har i den forbindelse grebet anledningen til at interviewe oplægsholder og projektleder Laura Ellen Charlotte Carlsen og støbe en video, som sammenfatter videoer fra begge events.


Videoen kan ses her:
Læs mere om Musikhjælp Scenesetup her: www.scenesetup.dk.


Hold øje her på siden og via vores nyhedsbrev, hvor vi løbende offentliggør nye workshops.

bottom of page