top of page

Gå ikke glip af mulighederne.
Vi har løbende Open Calls – husk at holde dig opdateret på vores kanaler, så du får søgt det, der passer til dig.
Vi glæder os til samarbejdet.

1.png

Har du spørgsmål til Open Call? 

Kontakt os på (+45) 8612 8444

ROSA har pt ét Open Call.
 

ROSA laver løbende open calls, hvor vi inviterer jer til at ansøge om at være en del af vores projekter og arrangementer. Uanset om du er musiker, brancheperson eller noget helt tredje, så kan der dukke noget op, der passer til dig.
 

Hold øje med siden her, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er blandt de første til at modtage vores open calls og nyheder.

1. Musikhjælp Scenesetup - ansøg om at få tildelt et fuldt produktionssetup (med scene, lyd, lys og teknikere) til jeres festival i 2024

 

Med Musikhjælp Scenesetup kan festivaler i hele landet ansøge om at få tildelt et fuldt produktionssetup – bestående af scene, lyd, lys og teknikere  – til deres festival. 

Da en af festivalerne, der tidligere har fået tildelt Musikhjælp Scenesetup, desværre har aflyst, har vi nu mulighed for at støtte én anden endagsfestival i juni-september.

Ledige datoer i juni-september:

Uge 26 (alle dage)

Uge 27 (alle dage)

Hverdage (mandag-onsdag) i resten af perioden

Bemærk: setuppet kan i denne runde kun tildeles én endagsfestival.

 

Formålet med Musikhjælp Scenesetup er blandt andet at styrke upcoming artister og samtidig støtte det blomstrende og mangfoldige festivalmiljø i Danmark. Vi ønsker at skabe de bedste produktionsforhold og forudsætninger for at afvikle festival, hvilket forhåbentlig både kommer artister, arrangører og publikum til gode. 

Setuppet består blandt andet af en 48m2 stor scene, lyd-, og lyssetup. Derudover er professionelle scene- og lydteknikere også inkluderet i produktionspakken. 

Musikhjælp Scenesetup er et initiativ og samarbejde mellem Tuborgfondet og ROSA. 

Ansøgningsfristen er 10. juni 2024 kl. 23.59.

Læs mere og ansøg her.

2.png

Hvis du er nysgerrig på fremtidige open calls, så kan du smugkigge herunder, hvilke open calls vi allerede nu planlægger.

 

ROSA forventer i 2024 at lave følgende open calls:

Musikhjælp Scenesetup – vækstlagsfestivaler kan ansøge om at få tildelt et fuldt produktionssetup (i løbet af efteråret)

 

SOLO (Sammen Om Live Oplevelsen) – vi søger artister, der vil spille intime koncerter for unge (I løbet af efteråret)

 

On Track – vi søger spirende sangskriver- og producertalenter til camp i samarbejde med Aarhus Calling (I løbet af efteråret)

 

ROSA forventer i 2025 at lave følgende open calls:

E-tur – vi søger upcoming artister og bands til vores efterskoleturné (start 2025)

 

Her kan du læse om nogle af ROSAs tidligere open calls:

CIRKEL_NYHEDS-09.png
bottom of page