top of page

Pop-Pilot Camp

ROSAs Pop-Pilot Camps gav i 11 år unge piger, transpersoner og non-binære mulighed for at udforske musikken, uanset erfaring eller ej. Essensen af Pop-Pilot var at styrke deltagernes tro på egne evner og give flere lyst til at spille musik.

Pop-Pilot Camp var musiklejre for unge piger, transpersoner og non-binære i alderen 13-20 år. Fokus var på fællesskab, originalitet, empowerment og musik. Her kunne man deltage både med og uden kendskab til at spille musik. Det kunne lade sig gøre, fordi lejrene blev ledt af erfarne kvindelige musikere, der med baggrund i egne karrierer kunne møde deltagerne lige der, hvor de var. 


ROSA arrangerede Pop-Pilot Camps fra 2012 til 2022 rundt om i landet rundt om i landet – og hvert år fik vi sendt en flok glade deltagere hjem fra aktiviteterne. Mættet af gode musikalske oplevelser og med masser af nye venner. Formålet med Pop-Pilot Camp var fra begyndelsen at skabe et safespace for deltagerne og styrke deres tro på egne kreative og musiske evner på et tidspunkt i livet, hvor afgørende personlige kompetencer opstår og modnes.
5.png

17

Camps

201

Sange

304

Deltagere

bottom of page