top of page

Vi udfordrer gerne de
traditionelle forventninger til, hvad musik er og kan, altid sammen med dygtige samarbejdspartnere.
Kom forbi og sig hej. 

7.png

Mød holdet

1 kopier.jpg

Conny Jørgensen

Leder

conny@rosa.org

2 kopier.jpg

Anders Ovesen

Projekt- og produktionsleder

ovesen@rosa.org

Mikkel

Mikkel Falk Møller

Kommunikationsmedarbejder

mikkel@rosa.org

5 kopier.jpg

Jesper Borup

Projektleder
borup@rosa.org

DSC04287.jpeg

Nadia Donnerborg

Projektleder
nadia@rosa.org

3P3A7293 kopier.jpg

Morten Ogstrup Nielsen

Projektleder, dokumentation

& dataindsamling

morten@genreorganisationerne.dk

7 kopier.jpg

Lea Strandby

Kommunikationsmedarbejder
lea@rosa.org

10 kopier.jpg

Nina Kampmann

Kommunikationsmedarbejder

nina@rosa.org

DSC04348 (1).jpeg

Frederik Rixen

Kommunikationsmedarbejder

frederik@rosa.org

DSC00380 4.JPG

Sophia Sagaradze

Projektmedarbejder

sophia@rosa.org

11 kopier.jpg

Nina Bryzys

Regnskabsmedarbejder, CØP
ninabryzys@rosa.org

7.png
7.png

Mød bestyrelsen

IMG_0061 copy.jpg

Anja Følleslev
Bestyrelsesleder

Stilling: Leder af Studenterhus Odense og Generator Festival // Bestyrelsesmedlem MXD, We Celebrate Odense, tidl. Autor mf. // Sanger og sangskriver

Erfaring: Erfaring  som sekretariatschef, bestyrelsesleder og bestyrelsesmedlem, musiker, sangskriver, eventmager, fundraiser og legatudvalgsmedlem. Cand. mag. i engelsk.

Diplom i ledelse.​

Rolle i ROSA: Kompetencer inden for ledelse. Musikererfaring.  Eventplanlægger og -afvikler. Forcer: Idégenerering, workshops, Garuda personprofiler, fundraising, visuel identitet mv.

IMG_0060 copy.jpg

Marianne van Toornburg
Vicebestyrelsesleder

Stilling: Sanger // Sangskriver

Erfaring: Har udgivet to solo-albums i eget navn. Spiller med Beatfortælling og Jodeladies. Tidligere næstformand/bestyrelsesmedlem i Dansk Artist Forbund. Tidligere medlem af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg og Repræsentantskab og Københavns Kommunes Musikudvalg.

Rolle i ROSA: Har stor erfaring fra  både musikliv og kultur- og fagpolitik. Vil gerne  være med til at give et nyt bud på, hvordan ROSA og musiklivet sætter den rigtige retning og skaber de bedste initiativer for dansk musik.

IMG_0011 copy.jpg

Emil de Waal

Stilling: Musiker // Komponist // Jurist
 

Erfaring: Musiker, producer, booker, komponist og bandleder. To Danish Music Awards, Carl Pris og DJBFA hæderspris. RMC 1991-2007 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg For Musik (2007-11 samt 2017-21), DJBFA, Vega, og de regionale spillesteder Global/Jazzhouse.

Rolle i ROSA: Et mangefacetteret blik på musiklivet ud fra de mange erfaringer Emil  har gjort sig på noget nær alle niveauer i musikbranchen.

egil.red_-1.jpeg

Egil Bjørnsen

Stilling: Leder af Rytmisk Center

Erfaring: Leder af Rytmisk Center og Udviklingsplatformen for Scenekunst. Tidl. forsker og underviser i kulturpolitik, kulturledelse med fokus på publikumsudvikling og markedsføring, i UK og Norge.

Rolle i ROSA: Stor kendskab til kulturpolitik og ledelse af selvejende kulturinstitutioner. Besidder viden om kulturaktørenes repræsentativitet, og ansvar for at spejle mangfoldigheden i samfundet. Vigtigt at sørge for gode arbejdsbetingelser for musik, som betyder så meget for så mange.

IMG_0029 copy.jpg

Eva Rehling

Stilling: Direktør Jazzhus Montmartre

Erfaring: Mange års ledererfaring på forskellige niveauer og organisationer, herunder indenfor kultur og musik, bl.a. Amager Bio. Bestyrelsesmedlem i Dansk Live. Stor erfaring i at (sam)arbejde med offentlige forvaltninger. Medlem af Københavns Kommunes Musikudvalg for spillesteder og arrangører.

Rolle i ROSA: Viden om spillesteders vilkår og muligheder. Et blik der både er strategisk og praktisk, bl.a. med fokus på at genopbygge, udvikle og sikre den musikalske fødekæde efter corona.

unnamed.jpg

Trine Bille

Stilling: Professor, PhD (kulturøkonomi)

Erfaring: Professor, Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.


Rolle i ROSA: Viden om kulturdata og statistik. Stort kendskab til de kreative industrier og kulturpolitik.

IMG_0121 copy.jpg

Carsten Ortmann

Stilling: Radiovært // Tilrettelægger //  Musiker

Erfaring: Trommeslager i Picnic 1986-1997. Sanger i Guttermændende. Percussionist i Tintin & Hårtørrerne og Shirtsville. Desuden Hunk Ai, Niels Ryde Septet og  Fullface Storband. Cand. mag i Æstetik og Kultur, AU Konsulent i TV 2, DR TV 1998-2001, DR P1 2001-nu.

Rolle i ROSA: Et bredt kulturelt og kunstnerisk indblik. Viden om medier og formidling. Filosofisk og intellektuel sparring. Nysgerrighed.

7.png
CIRKEL.png
bottom of page