Så er instruktørerne til Pop-Pilot 2013 på plads

Årets Pop-Pilot-instruktører spænder lige fra Borgen over den hotteste indiemusik til Melodi Grand Prix-vindende musiker

Så har Pop-Pilot fundet frem til instruktørerne, der skal vejlede, inspirere og instruere fyrre   13-16-årige piger efterårsferien.  Køge og Struer kommuner er værter for årets to lejre, som henvender sig til piger fra hele landet.

De valgte Pop-Pilot-instruktører er alle med til at sætte deres markante præg på den danske musikscene. Det gælder Marianne Søgaard Hoffmann, Sara Saxild. Pernille Gunvad, Kristina Holgersen, Ihan Haydar, Maria Timm, Sidse Holte, Siri Skamby, Tikki Hasselriis og Kamilia Amélie.

Tilsammen dækker de virkelig over et stort spekter i dansk musik, og har spillet sammen med/medvirker i Marie Key Band, Under Byen, The Broken Beats, Rangleklods, Marybell Katastrophy, Cody, Randi Laubek, Monkey Cup Dress, Sigurd Barrett, Kresten Osgood m.v. eller  har været med til at vinde Dansk Melodi Grand Prix, laver bulgarsk kvindekorsang, har haft en sang med i  ”Borgen” og – pyha – meget, meget mere.

Dygtige komponister, instrumentalister og musikere altså, der har masser af erfaring fra både pladestudier og live-scenen i ind- og udland i benene.

Ud over bandsammenhængen er flertallet af instruktørerne også i gang med projekter på egen hånd. Mange af dem har derudover pædagogisk erfaring, hvilket leder hen til sidste fællesstræk: Alle Pop-Pilot-instruktørerne brænder for at videregive deres entusiasme, og erfaringer – og ønsker at få unge piger til at prøve kræfter til musikken. Som Pop-Pilot-instruktører håber de kort sagt at være med til at stimulere unge pigers musik-engagement.

Tilmelding er startet
Så er du en pige på 13-16 år og har lyst til at prøve din indre musiker af under ledelse af erfarne kvindelige musikere, der spænder fra grand prix til tidens hotteste indie-bands, så skal du snart til tasterne:

For at deltage i Pop-Pilot skal du nemlig indsende en ansøgning snarest. Da der er et begrænset antal pladser inden for hvert alderstrin, 13-16 år, sker udvælgelsen ved hjælp af lodtrækning blandt de indsendte ansøgninger. Der er plads til 20 piger på Pop-Pilot-holdene i både Struer og Køge.

Tilmeldingen til Pop-Pilot 2013 kan ske her.

Læs i det hele taget mere om Pop-Pilot 2013 her – der er både generel omtale og praktisk info. Og følg Pop-Pilot på Facebook.

Læs om de enkelte instruktører her.