Sangskriver Sebastian Lind har med tre albums etableret sig på både den danske og internationale musikscene.

Sebastian Lind er efterårets anden efterskoletur(ist)

21. oktober tager sangskriver Sebastian Lind over fra Dance With Dirt, og fortsætter ROSA – Dansk Rock Samråds efterskoletur med 10 jobs fra Nyborg til Ranum. Rock bliver dermed afløst af en fornem elektropopper med et imponerende CV.

Efter et års arbejde i studiet kunne Sebastian Lind i februar i år udsende sit tredje album, ”Messed Up Happy Kid”, der fik en flot modtagelse med 5/6 stjerner i popmagasinet Poplick og ordene: ”Linds smukke stemme bærer hele albummet hele vejen igennem, hvor den stille, melankolske lyd i baggrunden komplimenterer sangteksterne”. I Fyens Stiftstidende udråbes Lind til Fyens største pop håb, og i Gaffa tildeles albummet 4/6 stjerner.

I forbindelse med udgivelsen gæstede Sebastian Lind Go’ Morgen Danmark, hvor han optrådte med singlen ”Fake”, og selvsamme ”Fake” fik også æren af at være P3s Ugens Uundgåelige.

Ovenpå to velbesøgte koncerter i Danmark i efteråret 2012, på henholdsvis Atlas i Aarhus og Lille Vega i København (sidstnævnte udsolgt), gennemførte Sebastian Lind sin første headliner tour i Tyskland, hvor der måtte meldes udsolgt til flere af koncerterne. Det er altså en varm sangskriver, der til oktober tager på turné på landets efterskoler, hvor eleverne får mulighed for at høre det nye album samt et udsnit af sangskriverens stærke bagkatalog.

Sebastian Linds efterskoletur

21. oktober – Efterskolen ved Nyborg

22. oktober – Østhimmerlands Ungdomsskole

23. oktober – Femmøller Efterskole

28. oktober – Vrigsted Efterskole

29. oktober – Ranum Efterskole

30. oktober – Herning Friskole

30. oktober – Aarhus Efterskole

4. november – Klejtrup Musikefterskole

5. november – Eriksminde Efterskole

6. november – Efterskolen for Scenekunst

Senere på efteråret følger koncerter med den power-rockede pigetrio, Nelson Can.