Enghaveparken i København er STRØM Festivals hovedscene. Foto: Andreas Hansen

STRØM viser de elektroniske former frem

Fra 20.-26. august ligger Enghaveparken i København endnu en gang græstæppe til den elektroniske festival STRØM. Det fulde line-up blev allerede offentliggjordt i starten af august, og publikum kan glæde sig til at opleve et musikprogram der er bredere og større end nogensinde før.

Et væld af forskellige genrer indenfor det elektroniske felt bliver præsenteret – lige fra argentinsk 8-bit til engelsk acid og tysk baile funk, børnetechno i Enghaveparken og housemusikkens ‘grand old men’ – A Guy Called Gerald og Marshall Jefferson.

Strøm byder i ugens løb på et væld af koncerter og events, der alle har den elektroniske musik som den røde tråd. Det er både internationale kunstnere som Richie Hawtin (CA), Octave One (US) og Diplo (US) der er på plakaten ved siden af nationale stjerneskud som Rangleklods, Beastie Respond og Kenton Slash Demon.

Koncerterne bliver afholdt på hovedscenerne i Enghaveparken på Vesterbro fredag og lørdag og koster 20 kroner, mens de resterende events kan opleves på udvalgte steder hele ugen. Strøm er en festival, der er spækket med eksterne koncerter, raves og særlige events på klubber, tagterrasser, i kirker og industriområder over hele hovedstaden, så der er helt tiden noget at opleve. Der vil i løbet af ugen blive afholdt en række workshops og master classes, der med undtagelse af én alle er gratis.

Se mere om master classes, koncerter og workshops på Strøms hjemmeside på www.stromcph.dk

Lineuppet i Enghaveparken er kurateret af et sandt dream team, der består af Pernille Krog Mogensen, Thomas Madvig, Kristian Kjøller, Thomas Knak, Åsmund Boye Kverneland, Linus Ellesøe og Rosa Batzer.

Se alle navnene her.

ROSAs leder Gunnar K. Madsen er formand for STRØMs bestyrrelse.