TÅRN

TÅRNs sange er gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Sådan skrev Soundvenue efter TÅRNs koncert på dette års SPOT Festival. Drengene i den dansksprogede indie-trio udgav i marts 2016 debutalbummet Ud Ad Mit Vindue på selskabet NMS (der bl.a. også tæller Virgin Suicide, Julias Moon, Savage Rose). Albummet blev rigtig godt modtaget af anmelderne, hvor bl.a. Soundvenue, Berlingske, Gaffa og Musikblogger har kvitteret med henholdsvis 4 og 5 stjerner. Ud Ad Mit Vindue indeholder numre som “Stille Stille” og “Solskin Over Tage”. Førstnævnte lå syv uger på Barometeret og gik sågar #1, og begge sange har desuden fået god airplay på P4 og P6.

GAFFA skrev i deres 5-stjernede anmeldelse af TÅRNs koncert på Loppen i marts 2016, at ”Musikalsk er der ikke en finger at sætte på noget, og man er sikkert videre i et sæt, der smelter smukt sammen omkring en blanding af sikre album-track-vindere, såvel som helt nye sange, der denne aften prøves af for første gang. I det hele taget er man som tilskuer altid i gode hænder, hos TÅRN-drengene.”

Oven på en veloverstået forårsturné, i kølvandet på det anmelderroste debutalbum, har TÅRN turneret landet tyndt, og de er netop gået i studiet for at indspille album nummer to. Til januar er det efterskolernes tur til at stifte bekendtskab med TÅRNs iørefaldende og medrivende greb om rocksange på modersmålet.

E-tur tourplan:

09/1 – Efterskolen ved Nyborg

10/1  – Vrigsted Efterskole

16/1 – Brøruphus Efterskole

17/1 – Østhimmerlands Ungdomsskole

19/1 – Hammerum Efterskole

24/1 – Galtrup Musik- og Idrætsefterskole

25/1 – Herning Friskole

25/1 – Skanderup Efterskole

30/1 – Klejtrup Musik Efterskole

31/1 – Rudehøj Efterskole