Vincent Van Go Go tager på årets første Skand-All tour

I kølvandet på udgivelsen af bandets andet album ”People” vender Vincent Van Go Go nu næsen mod det tyske. Vincent Van Go Go´s tysklandsfærd er årets første initiativ under Skand-All-projektet, hvor ROSA præsenterer danske bands på det tyske marked.

Tre koncerter bliver det til I henholdsvis Berlin, Hamburg og Köln. Selvom det er Vincent Van Go Go’s allerførste shows i det tyske, har de allerede nu kunnet motivere deres pladeselskab MURENA RECORDS (som drives af musiker og spillestedsejer Morten Varano), til at udgive gruppens nyeste album i Tyskland.

Ligeledes har bandet kunnet motivere det etablerede bookingbureau, A.S.S., til at stå for deres fremtidig koncerter. Således bliver Skand-All turen både en promovering af Vincent Van Go Go som et ekstremt velspillende og overskudsagtigt liveband, og som promotion af selve  albummet.

Og nu håber man på, via et samarbejde mellem Skand-All, A.S.S., Murena Records, bandets promotion bureau “Fräuleinwunder” samtdes som tourpræsentationen via musikmagasinet Uncle Sally’s, at kunne skærpe opmærksomheden omkring bandet i Tyskland.

Vincent Van Go Go’s Skand-All plan:

Torsdag 3. april, kl.21:00 – Maschinenhaus, Berlin
Fredag 4. april, kl.21:00 – MarX, Hamburg
Lørdag 5. april, kl.21:00 – Studio 672, Köln