top of page

Faglige partnere

1.png

Læs mere om vores faglige partnere i forbindelse med E-Tur

Mental Voice

Som en del af E-Tur tilbydes de medvirkende artister et forløb - før, under og efter deres tour - med fokus på deres mentale trivsel. Det er organisationen MentalVoice, der står bag forløbet. Artisterne får et coachingforløb, som giver dem redskaber til eksempelvis at kunne håndtere præstations- og forventningspres. 


Om forløbet fortæller Kamilia Amélie, mentor hos MentalVoice og musiker:

“Vi tror meget på, at arbejdet med mental sundhed både giver et bedre arbejdsmiljø og en bedre performance. Hvis du ikke har det godt, så er det svært at performe optimalt”. 


BASKE og Dillistone, der var med på E-Tur i 2022, har begge haft glæde af forløbet hos MentalVoice.


“Vi gør det for at passe på hinanden. Vi synes, det er vildt vigtigt. I andre brancher er der fagforeninger, der sørger for at man passer på sig selv. Men ikke så meget inden for musikkens verden”, siger sangeren Aske, der sammen med produceren Basse udgør BASKE.


"Det har været en fantastisk sund og professionel oplevelse. Det har gjort mig mere rolig, og jeg hviler mere i det, jeg laver," fortæller Morten Aamodt, der skaber musik under kunstnernavnet Dillistone.


Læs mere om MentalVoice og deres arbejde for mental trivsel i den danske musikbranche.  


Hør BASKE og Kamilia Amélie fra MentalVoice fortælle mere om forløbet i videoen.
DMF

Som en del af E-Tur tilbyder DMF (Dansk Musiker Forbund) gratis hjælp til kontrakter.


Få gratis sparring og rådgivning om alle dine kontrakter (bandaftale, plade-, publishingkontrakter etc.) i Danmarks største fagforening for professionelle musikere/solister/artister/producere: DMF - Dansk Musiker Forbund.


Kontakt Thomas Hyllested på th@dmf.dk eller 26966868 og få mere at vide og hjælp til at komme videre.


Levende Musik i Skolen (LMS)

LMS og ROSA forener kræfterne og samarbejder om at tilbyde alle efterskoler professionelle koncerter mindst en gang om året gennem LMS. 


LMS har arbejdet med professionelle skolekoncerter siden 1992 på folkeskoler, privatskoler og friskoler. Det nye samarbejde mellem LMS og ROSA tager afsæt i, at Statens Kunstfond og partierne bag den gældende finanslov har besluttet, at alle grundskoleelever hvert år skal møde levende musik i form af en professionel skolekoncert.


Om samarbejdet udtaler Gitte Abildtrup, konstitueret direktør i LMS: “Ingen skoleelever skal snydes for mødet med den levende musik, og vi har virkelig glædet os til at indlede dette samarbejde. LMS byder ind med kvalitet, 30 års erfaring, et håndplukket, professionelt kunstnerkatalog med genrebredde og undervisningsmaterialer klar til brug. ROSA, som i mange år har siddet i vores bestyrelse og derfor er en del af vores DNA, kommer med en uvurderlig målgruppeerfaring fra efterskoleområdet, som vi er glade for at de vil dele med os i dette samarbejde. Sammen er vi klar til at løse opgaven og glæder os til at komme i gang.”


Og Conny Jørgensen, direktør for ROSA, supplerer: “Vi glæder os rigtig meget til at tage hul på det nye samarbejde med LMS og dermed samle kræfterne om at give efterskoleeleverne gode musikalske oplevelser. ROSA fortsætter naturligvis E-turs-konceptet, som vi kender det, da det har stor betydning for både efterskolerne og ikke mindst de upcoming musikere, som får en uvurderlig erfaring foran et større publikum.”


Læs mere om tilbuddet og book koncert til din efterskole.


Levende Musik i Skolen er et nationalt kompetence- og formidlingscenter for skolekoncerter, der har til formål at give alle landets børn og unge oplevelser med forskellige genrer af levende musik af høj kunstnerisk kvalitet.

bottom of page