top of page

E-Tur

Ét intenst udviklingsforløb hvor upcoming navne præsenterer deres live-setup foran en potentiel ny fanskare på landets efterskoler. En karriereudviklende vejviser for mange af morgendagens stjerner. E-Tur præsenterer ny dansk musik og nye strømninger. Og giver et ungt publikum adgang til ny kvalitetsmusik.

ROSAs primære formål med E-Tur er at give bands og artister mulighed for at få konkret liveerfaring og rutiner i at være turnerende musiker. Specielt nyere bands og artister kan have svært ved at få jobs nok til at oparbejde nødvendig erfaring i både musik og performance. Det får man her.På E-Tur møder artisterne et forskelligt publikum hver aften – med de erfaringer, det giver. En god koncert kan forøge et bands fanskare rigtig meget, og bare det at skulle skabe en oplevelse for et nyt og fremmed publikum er en vigtig læringsproces i sig selv. E-Tur er med andre ord effektiv markedsføring.


Som en del af E-Tur tilbyder MentalVoice musikerne et forløb med fokus på mental sundhed før, under og efter E-Tur. Læs mere her.


I 2022 blev LMS samarbejdspartner med henblik på at øge udbudet af musik på efterskolerne. Læs mere her. Ligeledes i 2022 indledte ROSA et samarbejde med BandAkademiet omkring talentpleje, som bl.a. medfører at vinderne af Karrierekanonen også præsenteres på E-Tur, og tilbydes ovennævnte forløb med Mental Voice.E-Tur har eksisteret siden 2007. 

5.png

79

Bands

711

Koncerter

29

Efterskoler

bottom of page