top of page

Det har KALASET fået ud af at være på E-Tur

13. okt. 2022

KALASET spillede i går deres sidste koncert på E-Tur. Koncerten foregik på Nørbæk Efterskole. I den anledning, har vi spurgt KALASET, hvordan det har været at været på turnéen, og hvad de har lært.

– E-Tur har været en rigtig spændende oplevelse. Vi elsker at spille live, det er det vi brænder for. På ROSAs E-Tur bliver man sendt ud på en masse efterskoler, og vi har oplevet, at der kan være stor forskel på hvordan de forskellige steder tager imod musikken.


– Nogen er helt med fra start, og andre skal overvindes. Det er en udfordring vi gerne tager. For os handler det om, at hoppe op med gåpåmod og give alt hvad man har hver gang.


“Man skal oppe sit game for at nå ud til alle”

– E-Tur er på den måde en utrolig ærlig måde at opleve publikum på, da det ikke er alle der er helt klar på koncert, når man går op på scenen. Den ærlighed kan man lære af, og man kan bruge den til at udvikle sig. Man skal oppe sit game for at nå ud til alle, og det tror vi, kommer til at gøre os bedre til vores fremtidige koncerter. 


– Derudover er E-Tur en ret vild måde at nå ud til folk på. Nogle ville måske ikke støde på os af sig selv. Man kan også tydeligt mærke, at ens following vokser løbende.


Ni vidt forskellige oplevelser

– Vi har været ude og spille på i alt ni efterskoler, og det har budt på vidt forskellige oplevelser. Tilfældes for dem alle er dog, at der har været et specielt fællesskab, som har været virkelig sejt at hoppe ind i for en kort stund. 


– Vi har virkelig nydt touren. Et stort tak skal lyde til ROSA, ROSAs crew og alle de søde mennesker der har taget godt imod os rundt på de forskellige efterskoler. Vi håber, at vi ses igen snart.KALASET. Foto: ROSA

4.png
bottom of page