top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

Stor interesse for showcase koncerter på den danske pavillon under OL i Paris

For tre uger siden sendte ROSA og VisitDenmark et Open Call ud til danske artister om at spille showcase koncerter på den danske pavillon i Paris under OL 2024. Pavillonen er centralt placeret i Paris og er åben i perioden d. 26. juli - 11. august. De udvalgte artister spiller hver især tre dage i træk.

NYHEDER

28. feb. 2024

DMA BLUES: Nu kan du Indstille dine bluesfavoritter for 2023-2024

The thrill is back - og vi skal endnu engang til de digitale stemmeurner for at hylde Danmarks bedste bluesmusik.

NYHEDER

26. feb. 2024

Musikhjælp Scenesetup inviterer vækstlagsfestivaler og alle med interesse for festivalproduktion til workshop i Aarhus og København

Arbejder du med vækstlagsfestivaler, eller er du en festivalentusiast med en brændende lyst til at lære mere om festivalproduktion? Hvis du sidder og nikker "ja", så har Musikhjælp Scenesetup et oplagt arrangement for netop dig. I marts måned sættes planlægning, præproduktion og netværksdannelse nemlig på dagsordnen, når oplægsholdere fra forskellige hjørner af det danske festivallandskab gæster Aarhus og København for at dele ud af deres erfaringer inden for festivalproduktion.

NYHEDER

26. feb. 2024

OPEN CALL: Ansøg om at spille showcase-koncerter på Den Danske Pavillon under OL i Paris

Som del af et stort Danmarks fremstød under OL i Paris til sommer inviterer VisitDenmark, Le Bicolore / Maison du Danemark og ROSA artister til at ansøge om at spille showcase-koncerter på Den Danske Pavillon. Pavillonen er placeret centralt i Paris og er åben i perioden d. 26. juli - 11. august 2024. Man ansøger om at spille i alt tre showcase-koncerter à to sæt pr. dag i en periode på tre sammenhængende dage.

NYHEDER

6. feb. 2024

Første vækstlagsfestivaler er valgt til Musikhjælp Scenesetup

Efter et Open Call, der blev søgt af 73 festivaler, har et eksternt fagudvalg nu voteret og udvalgt de første festivaler, der modtager et scenesetup til deres festival i 2024. Hvilke festivaler det er, og hvilke ledige datoer der er åbne for at søge, kan du se længere nede i artiklen.

NYHEDER

5. feb. 2024

OPEN CALL: Skal du spille på Nordic Folk Alliance 2024?

ROSA har igen i år fået mulighed for at præsentere et act på Nordic Folk Alliance i Roskilde 21. til 24. maj, hvor 300 internationale branchefolk deltager.

NYHEDER

30. jan. 2024

To års dansk-tysk musiksamarbejde endte i dans

NEUSTART sluttede med en fejring af det dansk-tyske musiksamarbejde på den tyske ambassade i København. En talk med tre kunstnere afslørede vigtige indsigter om, hvordan projekter som dette kan hjælpe kunstnere internationalt, og en uventet fest brød ud.

NYHEDER

30. jan. 2024

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page