top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

OPEN CALL: Kan networking med tyske topsangskrivere, Cutfather og Aarhus Calling friste?

Her er et Open Call, der retter sig mod sangskrivere, producere og deres branchefolk: 14. juni kan du komme til at møde fire tyske A-writers samt Cutfather og hele sangskriver/producermiljøet omkring Njalsgade, direktøren for Aarhus Calling m.v.

NYHEDER

6. jun. 2023

OPEN CALL: ROSA søger musikere og sangskrivere til nyt koncertprojekt stilet mod unge

Vil du være med til at give unge en musikalsk oplevelse, som de ellers er afskåret fra? Så læs videre her.

NYHEDER

26. maj 2023

Invitation til netværksmøder i København og Aarhus

Arbejder du for at skabe bedre repræsentation og inklusion i kunst- og kulturlivet? Eller er du nysgerrig på, hvordan man kan skabe positive forandringer? Så vil vi gerne invitere dig til Kunst & Kultur i Balances netværksarrangement med speed meetings onsdag 21. juni i København og onsdag 23. august i Aarhus.

NYHEDER

17. maj 2023

“Vigtige skridt er taget, men det er til stadighed synligt, hvor udfordrende det er at ændre systemer”

Så er vi godt i gang med Kunst & Kultur i Balances nye uddannelsesforløb, der løber hen over de næste måneder – som en del af aktiviteterne i 2023. Som hidtil er KKIB’s formål at nedbryde og skabe positive forandringer omkring de strukturelle barrierer, de ubevidste fordomme og den grænseoverskridende adfærd, der findes ude i kulturbranchen. Dét er også fokuset i det online kursusforløb som konsulent- og rådgivningsvirksomheden In Futurum afvikler på vegne af KKIB i denne tid, og som rækker ud til interesserede parter inden for hele kultursektoren.

NYHEDER

2. maj 2023

9 studier, 14 talenter, 15 pro’s – og intens jagt på nye hits

Aarhus Calling: Sangskriver- og producercampen rækker ud efter de urbane miljøer.
Torsdag samles cremen af den danske talentmasse inden for sangskrivning og musikproduktion med internationale kolleger fra UK, USA, Island og Danmark i fælles jagt på nye hits.

NYHEDER

2. maj 2023

Du behøver ikke være en mand for at blive lydtekniker

Over tre dage i april afholdt Aarhus Lydforening workshop for kvinder og minoriserede for at sætte fokus på, hvad det kræver at være professionel lydtekniker – og hvorfor det er vigtigt, at faget ikke bliver ved med at være domineret af mænd.

NYHEDER

1. maj 2023

Pop-Pilot: 12 år med fokus på køns-ubalancen

Efter en mangeårig fokuseret indsats for øget ligestilling i musiklivet gennem projektet Pop-Pilot, fortsætter ROSA arbejdet for diversitet gennem andre projekter og indsatser. ROSAs vicebestyrelsesleder, Marianne van Toornburg, der var en af initiativtagerne til Pop-Pilot rettet mod piger, transpersoner og non-binære, ser tilbage på mange givtige år, der også har været med til at kickstarte kønsdebatten i branchen.

NYHEDER

1. maj 2023

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page