top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

Fire aarhusianske spillesteder inviterer til koncerter under fodboldfesten på havnefronten i samarbejde med ROSA og Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune

Banen er kridtet op til en musikalsk fest, når årets EM løber af stablen og der vises kampe på storskærm ved havnefronten. De fire spillesteder, Voxhall, Radar, Train og turkis, er gået sammen med ROSA og Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune om at præsentere en række koncerter til fodboldfesten på havnen midt i smilets by.

NYHEDER

6. jun. 2024

De 13 rigtige: Nomineringerne til årets Danish Music Awards Blues er på plads

DMA-juryen har plukket deres vinderbud fra den frodige blå danske muld.

NYHEDER

30. maj 2024

Festivalsæsonen med Musikhjælp Scenesetup er i fuld gang

Tuborgfondets og ROSAs nye initiativ Musikhjælp Scenesetup støtter i år 23 vækstlagsfestivaler rundt i Danmark. Vi har nu taget hul på festivalsæsonen og talt med både arrangører og bands på de første festivaler, der allerede er løbet af stablen.

NYHEDER

23. maj 2024

SOLO: Trivselsfremmende koncertformat står på skuldrene af 3-årigt forskningsprojekt

Tre års forskning og mere end 300 intime koncerter ligger til grund for fire forskningsrapporter, der formidler indsigter i musik og trivsel. De værdifulde erfaringer fra forskningen er indarbejdet i SOLO-projektet, som søger at skabe fortsatte musikalske oplevelser med trivsel og inklusion som omdrejningspunkt.

NYHEDER

23. maj 2024

Kunst & Kultur i Balance inviterer til netværksmøder i Aarhus og København

Kom og bliv en del af forandringen i kulturlivet – mød inspirerende kollegaer, del erfaringer og få nye perspektiver, når Kunst & Kultur i Balance inviterer til netværksarrangementer i juni

NYHEDER

15. maj 2024

Globale tonestrømme: Metal på flydende festival og rock i rockens hjemstavn

Fra England til ingen land i sigte på en flydende festival: The Courettes og IOTUNN modtog begge international transportstøtte, hvilket realiserede drømmekoncerter- og rockturnéer. Læs mere om det i anden udgave af ROSAs artikelserie om international transportstøtte.

NYHEDER

10. maj 2024

Netværks- og genrespillestederne er den manglende brik på den danske livescene

I forbindelse med de kommende finanslovsforhandlinger skal det besluttes, hvorvidt ordningen Netværks- og genrespillesteder skal videreføres. De danske genreorganisationer, der består af Art Music Denmark, JazzDanmark, ROSA og TEMPI, som tilsammen repræsenterer et stort udsnit af den danske musikscene, ser en stor værdi i ordningen, og vi mener derfor, at man bør fastholde og udbygge den fra 2025 og frem.

NYHEDER

8. maj 2024

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page