top of page

Her kan du læse vores seneste nyheder om alt fra open calls til projekter og undersøgelser. Vores arkiv er åbent 24/7, hvis du har lyst til at dykke ned i, hvad vi tidligere har lavet. 

11.png

Andet år med BauSongs:
“Den stærkeste lektie for mig var at stole på processen”

For andet år i træk har sangskrivercampen BauSongs samlet danske og tyske sangskrivere til fem intense og inspirerende dage i Berlin. Med sit fokus på proces frem for produkt har campen skabt grobund for nye projekter og spirende musikalske fællesskaber.

NYHEDER

19. sep. 2023

NEUSTART - en ikke længere helt ny start på dansk-tysk musiksamarbejde

Projektet NEUSTART har kørt i snart år to og nærmer sig så småt sin afslutning. Det har været et samarbejde mellem danske musikorganisationer om at få bedre forbindelser syd for grænsen. 

NYHEDER

18. sep. 2023

Kunst & Kultur i Balance inviterer til gratis workshop i Aarhus & København

Nu her den 19. og 21. september har du mulighed for at deltage i en workshop i enten Aarhus eller København.

NYHEDER

13. sep. 2023

10 solister klar til 100 SOLO-koncerter

Så er årets 10 solister valgt til ROSAs nye projekt SOLO, der stræber efter at udvikle et koncertformat rettet mod sårbare unge, som ikke føler sig tilpas i livemusikkens vanlige rammer. Samtidig er DMF - Dansk Musiker Forbund også gået ind i projektet.

NYHEDER

23. aug. 2023

Flere midler til den internationale transportstøtte

Efterspørgslen på international transportstøtte til danske musikere er så stor, at der nu tilføres 600.000 kr. ekstra i 2023. Det har Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik besluttet på baggrund af data fra genreorganisationerne. ROSA har dermed 150.000 ekstra kroner at dele ud af.

NYHEDER

23. aug. 2023

KarriereKanonen-vinder åbner årets E-Tur

Mandag 28. august bliver denne sæsons E-Tur skudt i gang, og det er det nye R&B/pop-talent Dahlin, der starter touren. Dahlin er en af to vindere af KarriereKanonen 2023, og har som en del af præmien fået muligheden for at komme med på E-Tur og opbygge endnu mere liveererfaring.

NYHEDER

23. aug. 2023

BauSongs 2023: Kreativiteten er uden grænser, når genrer og kulturer mødes i et musikalsk samarbejde i Berlin

For anden gang skal danske og tyske musikere mødes og samarbejde om at skabe ny musik, når sangskrivercampen, BauSongs, finder sted fra 28. august til 1. september 2023 i Berlin.

NYHEDER

23. aug. 2023

11.png
CIRKEL_NYHEDS-03.png
bottom of page