top of page

OPEN CALL: Kan networking med tyske topsangskrivere, Cutfather og Aarhus Calling friste?

6. jun. 2023

Her er et Open Call, der retter sig mod sangskrivere, producere og deres branchefolk: 14. juni kan du komme til at møde fire tyske A-writers samt Cutfather og hele sangskriver/producermiljøet omkring Njalsgade, direktøren for Aarhus Calling m.v.
Det sker i et heldags-program i København, hvor Aarhus Calling og ROSA teamer up med Cutfather, som er host for seancen i sit studie i Njalsgade - i samme område hvor Københavns vibrerende sangskriver-miljø har til huse.


Fire sangskrivere/producere fra øverste hylde i Tyskland kommer på besøg: Chris James (Universal Music Publishing - Jimin, Apache 207), René Müller (Warner - Topic og A7S), Kristine Bogan (Concord Music Publishing - Kelli-Leigh, Noizu) og ÁSDÍS (Budde Music - Sophie Simmons, Deadmau5).


Det er altså er en gylden mulighed for 3-4 danske sangskrivere/producere/ branchepersoner til at deltage i international networking med højt profilerede kræfter inden for sangskrivernes elite-miljø. Og læg dertil, at der sikkert også teames up med deltagerne i MXD’s samtidige møde mellem danske og tyske A&Rs. Altså en hel dag med tyk streg under networking.


Men skynd dig: Dette Open Call har frist på søndag 11. juni kl. 20:00.


Ansøg her.


Arrangementet er del af Neustart-initiativet, der har som mål at udbygge samarbejdet mellem dansk og tysk musikliv. 

4.png
bottom of page